Ingezonden persbericht


Extra concert John Legend

Goed nieuws voor de fans van John Legend. Heb je nog geen kaartje weten te bemachtigen voor zijn show op 4 maart? Hij heeft ondanks zijn drukke agenda een plekje gevonden voor een tweede concert op donderdag 5 maart. De kaartverkoop voor dit extra concert begint aanstaande zaterdag.

Een druk bezette man is John Legend. Naast zijn eigen succesvolle carrière steekt hij ook tijd in het uitbrengen van nieuw werk op zijn eigen Homegrown Records. De Britse zangeres Estelle is de eerste act van zijn platenlabel waarmee hij in 2008 met dé zomerhit American Boy enorm veel succes oogstte. Nu Estelle's carrière als een trein loopt, kan hij zich weer richten op zijn eigen platen: het resultaat is te horen op Legends nieuwe album Evolver.

Op Evolver geeft de zanger zijn karakteristieke fluwelen stem alle ruimte: hierdoor is Legends veelzijdigheid in de veelal beat driven soul- en R&B-nummers goed te horen. Op de track No Other Love maakt hij zelfs een verrassend uitstapje naar reggae. In de zomer van 2007 maakte de soulster veel indruk met zijn optreden in het Amsterdamse Westerpark voor bijna 18.000 fans. In maart 2009 komt hij terug naar Amsterdam, maar dan pakt de Amerikaan het wat bescheidener aan. Na zijn nevenactiviteiten is gelukkig John Legend terug op plaat én podium!

Woensdag 4 maart 2009
Donderdag 5 maart 2009 EXTRA SHOW
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 42,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop door Live Nation begint zaterdag 22 november via www.livenation.nl/ johnlegend en 0900 10 10 20 20 (45 cpm). Klik hier om je aan- of af te melden