Gemeente Berkelland


Postbus 200
7270 HA Borculo
Tel.: 0545-250 250
Contact en bezoekgegevens

Presentatie bestemmingsplan `Overberkel' Borculo op 4 maart in zaal Peters

Op woensdag 4 maart wordt het aangepaste bestemmingsplan Overberkel gepresenteerd. Deze presentatie vindt plaats om 19.30 uur in zaal Peters, Steenstraat 7 in Borculo.

Van 26 juni tot en met 6 augustus 2008 heeft het ontwerpbestemmingsplan `Overberkel' ter inzage gelegen. In deze periode zijn zienswijzen binnengekomen. Na de beoordeling van de zienswijzen bleken inhoudelijke aanpassingen van het plan noodzakelijk. Op 8 september 2008 heeft de gemeente Berkelland een informatiebijeenkomst gehouden waarin een toelichting is gegeven op het plan. Ook was er de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

De afgelopen maanden heeft de gemeente Berkelland hard gewerkt om het ontwerpbestemmingsplan aan te passen en een fase verder te brengen. Nu is het aangepaste plan klaar. Wethouder Scharenborg heeft beloofd het plan te presenteren, voordat het plan naar de gemeenteraad wordt gezonden.

Onderwerpen

De volgende onderwerpen komen tijdens de bijeenkomst van 4 maart in elk geval aan bod:

* informatie bijeenkomst 8 september 2008
* van ontwerpbestemmingsplan naar bestemmingsplan: maatwerk
* gesprek provincie

* vervolg van de procedure

Uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen of opmerkingen te maken. Van de bijeenkomst wordt ook een verslag gemaakt.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de heer B. Hoft van de gemeentelijke afdeling Technisch Ontwerp en Realisatie, telefoon 0545-250 323.

Trefwoorden Bestemmingsplan
Wijk/regio Borculo
Mutatiedatum 23/02/2009