Gemeente Geertruidenberg


Fietsen door het decor van Wolfseinde

Op zondag 1 maart is de fietsroutebrochure van Wolfseinde gelanceerd. Met ongeveer vijftig personen, waaronder Jennifer Welts (Kim Donkers, dochter van de burgemeester), Ronald van Elderen (Twan Voogels, uitbater Café/zaal Sport) en Rixt Leddy (Yolante Hamecourt, kunstenares) werd de fietsroute voor het eerst gereden.

Er werd onder andere gestopt bij het ouderlijk huis van Lize, het huis van de burgemeester en de fietsbrug. De tocht eindigde in het ontmoetingscentrum dat in Wolfseinde Café/zaal Sport is. Bij elke locatie gaf Jan Mutsaers van het VVV-agentschap Geertruidenberg een toelichting.

Iedereen kan deze route nu ook zelf fietsen. De route voert langs de mooiste Wolfseinde locaties uit de gemeente Geertruidenberg. Bij iedere locatie staat in de brochure informatie over wat er zich afspeelt in Wolfseinde, maar er wordt ook een link gelegd naar de echte functie en historie van de panden.

U kunt de Wolfseinde routebrochure gratis afhalen bij het VVV-agentschap Geertruidenberg (Markt 46) of bij het gemeentehuis in Raamsdonksveer. Wie de brochure afhaalt bij het VVV-agentschap maakt kans op een gratis stadswandeling en/of torenbeklimming. Openingstijden van het VVV-agentschap zijn: tot 30 april donderdag en vrijdag 11.00 - 15.00 uur, zaterdag 11.00 - 16.00 uur en zondag 13.00
- 16.00 uur, na 30 april maandag t/m zaterdag 10.30 - 16.30 uur en zondag 11.30 - 16.30 uur.