Politie Drenthe

Politie zoekt getuigen van vernieling woning

ODOORNERVEEN, 04-03-2009 o ODOORNERVEEN - In de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 februari, rond 0.30 uur, is een nog onbekend voertuig tegen een woning aan het Zuidzijde gebotst.

De bewoners werden wakker van een harde knal. Toen ze polshoogte wilden nemen, hoorden ze een voertuig wegrijden. Het is niet precies bekend om wat voor soort voertuig het ging, mogelijk een personenauto. Toen de eigenaren buiten gingen kijken, zagen ze dat hun woning was geramd. Hierdoor is veel schade ontstaan. De veroorzaker is doorgereden. Op de plaats van het incident werd een baseballcap met daarop de tekst Radio Polkaboer en een papier met daarop de tekst De bende van Al Capone teruggevonden. Mogelijk zijn deze van de onbekende bestuurder. De politie is op zoek naar getuigen. Het verzoek is of de onbekende bestuurder of mensen die meer weten over het voorval, contact willen opnemen met de politie via 0900-8844. (BPS 09014861)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met tel. 0592 - 45 1280. De voorlichter is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag tot 13.00 uur.