Gemeente Leeuwarden

Gemeentelijke belastingen nu ook digitaal

Bron: Gemeente Leeuwarden (02-03-2009)

Via het digitaal loket van de gemeente Leeuwarden kunt u niet alleen informatie over de gemeentelijke belastingen raadplegen, maar ook uw aanslag bekijken, een automatische incasso regelen, het taxatieverslag van uw woning opvragen, een bezwaarschrift indienen of een verzoek om kwijtschelding downloaden.

De gemeente Leeuwarden vraagt u voor bepaalde online diensten in te loggen met uw DigiD. DigiD staat voor Digitale Identiteit. DigiD is een initiatief van de overheid om haar digitale dienstverlening te verbeteren en te vereenvoudigen. Het is een gemeenschappelijk systeem waarmee u zich op het internet kunt legitimeren. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u op de hoogte blijven van al uw lopende internetzaken met de gemeente Leeuwarden? Dat kan, op elk moment van de dag, via uw persoonlijke internetpagina Mijn Leeuwarden. Een voordeel van het regelen van uw zaken via het digitaal loket is dat u uw gegevens, die de gemeente Leeuwarden toch al van u heeft, niet steeds opnieuw hoeft in te vullen. Zo beheert en regelt u uw zaken met de gemeente nog eenvoudiger via Mijn Leeuwarden.