Gemeente Bussum


3 en 4 maart herstelwerkzaamheden Huizerweg

Op 3 en 4 maart worden herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan het wegdek van de Huizerweg. Door deze werkzaamheden wordt de Huizerweg afgesloten voor al het gemotoriseerde verkeer in het wegvak vanaf het Prinses Beatrixplantsoen tot en met de Bisonstraat.

Hiervoor is het noodzakelijk dat er een omleidingsroute ingesteld wordt voor buslijn 109 volgens onderstaand schema. Al het overige verkeer wordt omgeleid via de H.A.Lorentzweg / Ceintuurbaan en de Amersfoortsestraatweg.

Op 3 maart gaat Buslijn 109 Bussum Huizen de volgende route rijden: Huizerweg Prinses Beatrixplantsoen Voormeulenweg Bisonstraat

Huizerweg richting A1. De binnenkomende rijbaan richting het centrum is deze dag gewoon bereikbaar. Aan het einde van de dag is de rijbaan weer open voor al het gemotoriseerd verkeer.

Op 4 maart gaat Buslijn 109 Huizen Bussum bovengenoemde route in tegengestelde richting. De uitgaande rijbaan richting de A1 is dan gewoon bereikbaar. Aan het einde van de dag zal ook deze rijbaan weer vrij zijn voor al het gemotoriseerde verkeer.