Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Nr. 2 - Maart, 2009 - Luxor Live - Willemsplein 10 - 6811 KB Arnhem - www.luxorlive.nl

Luxor Live en DJ St Paul presenteren de Rock 'n Soul Top 20. Met vandaag op Nr. 10 Amy Winehouse met Monkey Man

Sinds zondag 22 februari maakt Luxor Live in Arnhem in samenwerking met dj st Paul de Rock 'n Soul Top 20 bekend. Het aftellen is nu ruim 10 dagen bezig en verschillende groten der aarde hebben hun plekje al veroverd. De Godfather of Soul kwam voorbij, The Beatles ontbraken niet, net als Frankie Valli, Nas en Vampire Weekend. Vandaag is de aandacht gericht op enfant terrible Amy Winehouse. Het nummer Monkey Man is een reggaeklassieker die door haar opnieuw uitgebracht is.

Luxor Live maakt t/m 13 maart de rest van de Top 20 bekend via Hyves, Myspace, Facebook, etc., in Luxor Live, in Platenzaak Kroese in Arnhem en op www.luxorlive.nl. Op zaterdag 14 maart draait dj st Paul, samensteller van de Top 20, in Luxor Live.

Rock 'n Soul vindt elke tweede zaterdag van de maand plaats in Luxor Live. Ook Tivoli in Utrecht en Toomler in Amsterdam hebben met enige regelmaat Rock 'n Soulavonden. Rock 'n Soul biedt het beste van twee werelden, Rock 'n Roll en Soul, samengesmeed tot Rock 'n Soul. Met muziek van de jaren 50 tot nu, met ontmoetingen tussen soul en hiphop, met regelrechte klassiekers uit de rock 'n roll en uit de soul, met vergeten platen die het verdienen in het zonnetje gezet te worden.

Rock 'n Soul is fun, het rockt en rollt, het streelt de oren, het laat je dansen tot je erbij neer valt. Fine, fine Music... It's only Rock 'n Soul and we like it!

Za. 14.03.2009
23.00 uur, Luxor Live

www.rocknsoul.hyves.nl
www.stpaul.nl
www.luxorlive.nl

EINDE PERSBERICHT