Politie Zeeland


---


O-467-2009 Eenzijdig verkeersongeval, 's-Gravenpolder
Op de Schoorkenszandweg in 's-Gravenpolder belandde woensdag omstreeks 09.50 uur een 25-jarige automobilist uit de gemeente Kapelle, vermoedelijk omdat hij onwel werd, met zijn auto in de, droge, sloot.
Nadat het dak van zijn auto was geknipt is hij uit zijn voertuig gehaald en daarna met nek- en rugklachten naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De precieze aard van zijn verwondingen is onbekend.

O-468-2009 Verkeerscontrole Tholen
Tijdens de surveillance, dinsdag tussen 19.00 en 22.00 uur op de Zoekweg, de Eendrachtsweg en de Ten Ankerweg in Tholen werd verlichtingscontrole gehouden.

Hier werden vijf personen bekeurd voor het niet voeren van fietsverlichting. Vervolgens werd ook nog op de Kuipersdreef gecontroleerd, waarbij drie automobilisten werden verbaliseerd wegens het niet dragen van de autogordel.

W-469-2009 Zakkenrollen, Middelburg
Woensdag tussen 13.00 en 13.30 werd in een winkel in de Lange Delft in Middelburg de portemonnee van een 65-jarige vrouw uit die plaats gestolen.
De portemonnee, met daarin persoonlijke papieren, werd uit haar tas weggenomen.

W-470-2009 Winkeldiefstal, Middelburg
Woensdag tussen 10.15 en 10.30 uur probeerden een man en een vrouw in een winkel in de Johan van Reigersbergstraat in Middelburg goederen te stelen.

Ze probeerden 12 flesjes foundation weg te nemen, maar toen een medewerkster hen bij het verlaten van de winkel aansprak, liep de man weg en de vrouw gooide haar tas neer en rende er vandoor in de richting van de Statenlaan. Deze vrouw, een 38-jarige inwoonster van Oisterwijk, werd om 10.35 uur aangehouden. De man kon niet worden achterhaald. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Z-470-2009 Winkeldiefstal, Axel
Woensdagmiddag werd door de politie een 55-jarige vrouw uit Axel aangehouden wegens winkeldiefstal.
De vrouw had in een winkel in de Guido Gezellestraat in Terneuzen vis en fruit ter waarde van enkele tientallen euro's gestolen.

Z-471-2009 Bedrijfsinbraak, Hulst
In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in een bedrijf in de Lange Nieuwstraat in Hulst.
Er werd een ruit geforceerd en uit een kassa werden enkele honderden euro's gestolen.