( BW)(MAGIX-AG) MAGIX betaalt inruilpremie voor videobewerkingssoftware

LONDEN--(BUSINESS WIRE)--Mar 04, 2009--

Niet alleen de oude mobieltjes maar ook de oude Videoschnitt-Software kan worden ingeruild en gunstig worden opgewaardeerd. MAGIX beloont elke gebruiker die zijn oude videobewerkingssoftware tegen een programma van de Berlijnse firma inruilt met een inruilpremie. Aangezien de eigen klanten dankzij de uitgebalanceerde prijspolitiek van de onderneming reeds de nieuwste versies van de meeste MAGIX producten bezitten, richt het aanbod zich ook expliciet op gebruikers van andere videomontageprogramma's. De gehele maand maart ontvangen zij eveneens 25 euro korting om in de toekomst van de videobewerkingssoftware MAGIX Video deluxe 15 gebruik te kunnen maken. Een overstap is ook daarom nu gunstig omdat MAGIX ondanks de economisch slechte tijden nog altijd belang hecht aan innovatie en investering in toekomstige technologieën. Dit betreft in het bijzonder ontwikkelingen in de videomontage.

Het verkrijgen van de inruilpremie geschiedt in de Online-Shop: MAGIX Video deluxe 15 Plus bestellen. Vervolgens het bewijs van betaling of het serienummer van de oude videobewerkingssoftware per e-mail of fax naar MAGIX sturen. De nieuwe software ontvangt u enkele dagen later per post. Na aftrek van de videomontage-inruilpremie kunt u dan de veelvuldig geprezen videobewerkingssoftware MAGIX Video deluxe 15 Plus niet voor 99,99 euro, maar voor 74,99 euro aanschaffen.

Maak uit oud nieuw - ook bij videobewerkingssoftware

Oude mobieltjes zijn snel leeg en moeten regelmatig worden opgeladen. Oude software is traag en werkt op de zenuwen. Wie zijn films nog met oude videomontageprogramma's bewerkt en zo zichzelf op de proef stelt met lange wachttijden, onpraktische handelingen of gebrekkige import- en exportformaten, zou snel een crossgrade of inruilpremie moeten overwegen. Want moderne videobewerkingssoftware met innovatieve techniek en actuele formaten is dankzij dit aanbod niet duur: "Onze crossgrade-actie is een goede mogelijkheid oude technologie tegen de nieuwste technologie in te ruilen. Het is niet alleen financieel gezien de moeite waard erover na te denken of het videomontageprogramma op de PC nog werkelijk aan uw eisen voldoet of niet," zegt senior product manager video Sven Kardelke. MAGIX biedt de klanten enerzijds hun oude techniek in te leveren en tegen de nieuwste stand in te ruilen. Anderszijds wordt het geld ook zinvol gebruikt om in de toekomst nog meer plezier te beleven op de PC met Videobearbeitungssoftware.

Zie voor illustraties en bijlagen de Multimedia Galerij: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5908753&lang=nl

CONTACT:

MAGIX AG
Pieter Prins
+31(0)757501125
pieter@magix.nl