Gemeente Zijpe


2009-03-04 Subsidiebudget Duurzame Energie voorzieningen gemeente Zijpe bijna leeg


Het subsidiebudget, 5.807, voor energiebesparende voorzieningen in bestaande woningen van de gemeente Zijpe is zo goed als vergeven. Bewoners hebben via een aanvraagformulier bij de Milieudienst Kop van Noord-Holland een verzoek om reservering van een subsidiebedrag gedaan.

Definitieve toekenningen dienen nog plaats te vinden. Er is dus nog wel wat ruimte voor een succesvolle aanvraag voor subsidie, maar dan moet u niet te lang meer wachten.

Aanvraagformulieren die binnenkomen nadat het budget vergeven is, worden door bij de Milieudienst geregistreerd. Als er na definitieve toekenning nog ruimte is in het budget, maakt u nog een kans.

De regeling en de benodigde aanvraagformulieren zijn geplaatst op de website van de milieudienst: www.milieudienstkvnh.nl.

Voor het aanvragen van formulieren of meer informatie kunt u 's ochtends, behalve woensdag, bellen met de Milieudienst Kop van Noord-Holland, mevrouw M. de Hoop, tel. (0224) 274 608

Nog een subsidiemogelijkheid!

Via de subsidieregeling Duurzame Warmte kan subsidie aangevraagd worden voort zonneboilers, warmtepompen en installaties voor micro-warmtekrachtkoppeling. Deze subsidie wordt verstrekt door het Ministerie van Economische Zaken. Mocht u een van deze voorzieningen aan willen schaffen, kijk dan ook naar deze subsidiemogeljjkheid voordat u een aanvraag indient!

Meer informatie over deze regeling kunt u lezen op de website: www.senternovem.nl/duurzamewarmte . U kunt ook bellen met de helpdesk van SenterNovem via nummer (038) 455 33 22 of mailen naar duurzamewarmte@senternovem.nl.