Politie Noord- en Oost Gelderland


Vrouw van fiets geslagen

Zelhem, 05-03-2009 o De politie zoekt getuigen van een mishandeling die op maandagavond 2 maart in Zelhem plaats vond. Een 20-jarige vrouw uit de gemeente Bronckhorst werd omstreeks 18.40 uur door een onbekend gebleven vrouw van haar fiets geslagen toen ze over de Oranje Nassaustraat in Zelhem reed. Ze raakte daarbij licht gewond.

Een donkere personenauto met drie inzittenden moest vlak daarvoor op de kruising van de Doetinchemseweg en de Prinses Irenestraat voor haar remmen om haar voorrang te verlenen. Even later keerde de personenauto terug en stapte er een vrouw uit die haar al scheldend achterna rende.

De vrouw sloeg de Zelhemse tegen haar hoofd waarop ze met haar fiets ten val kwam en buiten bewustzijn raakte. Toen ze bij bewustzijn kwam was de auto verdwenen. De fietsster heeft schaafwonden en vermoedelijk een hersenschudding aan de val overgehouden.

De politie zoekt getuigen van deze mishandeling en is met een buurtonderzoek bezig. Het slachtoffer meldde het feit op woensdag bij de politie.