Ingezonden persbericht

Persbericht

Twee nieuwe topbedrijven bij Meetings & More

Het samenwerkingsverband Meetings & More heeft zich onlangs versterkt met Mooirivier Congreshotel te Dalfsen en Chateau Jemeppe te Hargimont (België). Deze topbedrijven zijn gespecialiseerd in de markt van zakelijke bijeenkomsten. Door toetreding van Mooirivier en Chateau Jemeppe bestaat Meetings & More nu uit 7 unieke conferentiehotels.

"Mooirivier staat voor professioneel en bijzonder. Dat is precies wat de bedrijven van Meetings and More bindt. Vandaar dat wij heel verheugd zijn met deze stap" zegt Francis Hoekendijk, directeur-eigenaar. Ook Eric Constant, manager van Chateau Jemeppe, is zeer te spreken over de nieuwe samenwerking. "Wij zijn verheugd ons unieke en onlangs volledig gerestaureerde Chateau Jemeppe, nu samen met de collegaŽs van Meetings and More, op de Nederlandse zakelijke markt onder de aandacht te kunnen brengen".

Met deze uitbreiding vormt Meetings & More een sterk collectief van bijzondere conferentiehotels. De landelijke spreiding van de conferentiehotels biedt het samenwerkingsverband mogelijkheden tot verdere groei met kwalitatief hoogwaardige bedrijven in de nabije toekomst.