Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT ->

Teun Kuilboer toch op de BÜHNE!

Dit weekend voorstellingen Romeo over Julia in de Theaterfabriek Amsterdam

Amsterdam, 5 maart 2009

Na een succesvolle tour met ruim 80 voorstellingen nadert het einde van de populaire voorstelling Romeo over Julia nu echt. De voorstelling zal a.s. vrijdag en zaterdag voor het laatst worden gespeeld in Amsterdam. Echte fans kunnen dan op zondag in Almere terecht en dinsdag voor de allerlaatste voorstelling in Almelo. Ondanks eerdere verontruste berichten over Teun Kuilboer, staat hij toch op het toneel. 'Al moet ik met krukken het podium op, ik zal er zijn!' De acteur raakte vorige week betrokken bij een ruzie en blesseerde zijn knie. Voor de allerlaatste voorstellingen zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Als knallend afscheid geven MTV en REP een passend feestje met Beesmunt Soundsystem na afloop van de voorstelling.

De extra voorstellingen zijn op 6 en 7 maart en beginnen om 20.15 uur. De MTV afterparty, direct na de voorstelling, eindigt om 01.00 uur.

Kaarten 1e rang: ¤ 39,50 Kaarten 2e rang: ¤ 34,50
Kaarten 3e rang: ¤ 2¬ 29,50

Reserveer nu kaarten via www.topticketline.nl of bel 0900 - 300 5000 Romeo over Julia
Romeo over Julia is Romeo & Julia door vijf mannelijke acteurs, met o.a. Johnny de Mol en Teun Kuilboer. In de bewerking van de Amerikaan Joe Calarco sleuren zij met zijn vijven het stuk de moderne tijd in waardoor het meesterwerk al zijn zoete romantiek verliest. Dan blijkt het wereldberoemde verhaal een heftige en aangrijpende tragedie over seks, dood, lust, geweld en verraad. Alle rollen, ook die van Julia, worden gespeeld door vijf mannen. Romeo over Julia is dan ook een verhaal in een verhaal. De vijf acteren voor elkaar hun versie van de klassieker gebaseerd op hun eigen ervaringen met de kracht van de liefde. Net als het origineel gaat dit stuk over hoe het is om voor het eerst écht verliefd te zijn, wat je als puber aan moet met de verwachtingen van je vader en moeder over jouw leven en het zoeken en overschrijden van je eigen grenzen.


- EINDE BERICHT -