Ingezonden persbericht

Amsterdam 05 maart 2009

ZANY WINT HARD DANCE AWARD

'BESTE ARTIESTEN ALBUM'

Afgelopen vrijdag -27 februari 2009- vond de uitreiking plaats van de Hard Dance Awards 2009, in de Engelse stad Leeds. Tijdens deze awardshow viel dj / producer Zany in de prijzen en won de award voor 'Beste Artist Album'. Het gaat hier om zijn laatste album "Fusion of Sound", die afgelopen november is uitgekomen bij Fusion Records.

Wie een beetje bekend is in de hardere stijlen van de dance muziek, kent ook zeker de kwaliteiten van dj / producer Zany. Al tien jaar lang is hij een van de pioniers in de dance industrie. Door zijn diversiteit en ervaring noemt men hem zelfs 'de veteraan van de hardere scene'. Zijn album 'Fusion of Sound' heeft hoge ogen gegooid en verkocht in zeer korte tijd drie oplagen. Fusion of Sound is een samenstelling van de laatste producties van DJ Zany en beleefde een wereldwijde release.

De bekroning van de Hard Dance Award voor het album is dan ook een ware mijlpaal. Naast Zany streden onder andere artiesten als Showtek, Organ Donors, BK en Lisa Lashes voor de gewilde Hard Dance 'Best Artist Album' Award.

AWARDS:

Best Artist Album - Zany 'The Fusion of Sound'

Best DJ - Showtek

Best Producer - BK

Best Track - Showtek

Best Label - Tidy

Best Remixer - Dark By Design

Best Resident - Andy Whitby

Best Newcomer - Kidd Kaos

Best Small Club Night - Cyberkitten

Best Large Club Night - Storm

Best One-Off Event - Global Gathering

Biggest Party Animal - Alex Kidd

Best Website - Dontstayin

Best Regional Hero - Nik The Kid

Outstanding contribution to Hard Dance - Tidy Boys

Meer informatie: www.djzany.nl

//////EINDE PERSBERICHT//////