Gemeente Roermond

Productiehuis organiseert Andere tijden, nieuwe uitdagingen?

Andere tijden, nieuwe uitdagingen? is de titel van het symposium voor werkgevers uit de regio. Het symposium vindt plaats op 5 maart aanstaande in het Productiehuis van de gemeente Roermond.

Het Productiehuis van de gemeente Roermond biedt werkgevers uit de regio een middag kennis vergaren en netwerken aan. Rode draad in deze bijeenkomst is financieel beheer in deze economisch moeilijke tijd en het het investeren in personeel. Twee deskundigen op dit gebied: Peter van den Elzen, directeur van Censum Finance & Treasury en Mick Waulthers, directeur van Servicecentrum Gilde, leveren een inhoudelijke bijdrage aan het symposium. Jos van Rey, wethouder economische zaken, zal deze middag voorzitten.

Datum Donderdag 5 maart 2009
Tijd 12.30 uur tot 17.00 uur
Plaats Productiehuis, Schipperswal 36

Een programmaoverzicht is te lezen op http://www.productiehuis.info/. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het werkgeversloket van het Productiehuis: (0475) 519 055. Aanmelden voor het symposium kan telefonisch of per e-mail: werkgeversloket@roermond.nl Publicatiedatum: 11-02-2009 Bijgewerkt: 11-02-2009