Gemeente Valkenburg aan de Geul

Bijeenkomst dorpsraad Houthem-Sint Gerlach

Op donderdag 5 maart vindt om 20.00 uur in de Holle Eik een openbare bijeenkomst plaats van de dorpsraad. In die bijeenkomst zal ingegaan worden op de activiteiten die in 2008 zijn verricht met het oog op het behouden en vergroten van de leefbaarheid en vitaliteit in de kern Houthem - St. Gerlach.

De dorpsraad wil dan ook met de aanwezigen bespreken wat in 2009 gedaan zou moeten worden. Daarbij gaat onder het meer om onderwerpen als: Hoeskamer, samenwerking met en tussen verenigingen, Gilde-activiteiten, basisschool, St. Gerlachplein en verkeer.

Ook zullen de actuele ontwikkelingen rond de plannen van de gemeente met betrekking tot zelfsturing van kernen en actief burgerschap aan de orde komen. De dorpsraad wil graag van de inwoners horen wat zij hiervan vinden.

De bijeenkomst biedt inwoners en verenigingen de gelegenheid bij te blijven over actuele ontwikkelingen in de dorpsgemeenschap en daarover hun mening kenbaar te maken in een stadium dat die mening ook nog een rol kan spelen in vervolgtrajecten. Daarom zijn alle inwoners en verenigingsbesturen met nadruk uitgenodigd.