Gemeente 's-Hertogenbosch

04-03-2009
Informatieruimte Randweg open voor publiek

Vanaf donderdag 5 maart 2009 hebben wij speciaal voor het publiek een informatieruimte Randweg geopend. U bent hier welkom met vragen over de aanleg van de Randweg 'sHertogenbosch-Vught elke donderdagmiddag en elke laatste zaterdag van de maand.

In de directiebouwkeet op het werkterrein aan de Vlijmenseweg informeren wij u graag over de verschillende bouwonderdelen van het project, zoals:

- aanleg van de Randweg en de verschillende bruggen en viaducten;
- reconstructie van de Vlijmenseweg en de Vughterweg;
- bouw van de spooronderdoorgangen Vughterweg en Vught Noord (ProRail);

- milieuverplichtingen (flora & fauna);

- noodzakelijk verkeersmaatregelen;

- consequenties van de werkzaamheden voor de omgeving.

Natuurlijk kunt u ook gewoon binnenlopen en foto's, maquettes of tekeningen bekijken. Via een smartboard bekijkt u zelf video's van de verschillende werkzaamheden en volgt u de voortgang van de bouw vanuit de lucht. In een display tonen wij u een deel van de tijdens graafwerkzaamheden gevonden gebruiksvoorwerpen uit de Tweede Wereldoorlog.

Openingstijden
Elke donderdagmiddag van 13.00 - 17.00 uur en elke laatste zaterdag van de maand van 11.00 - 15.00 uur. U vindt ons aan de Vlijmenseweg 12 in 's-Hertogenbosch. U neemt de afslag Transferium Vlijmenseweg en houdt net voor de slagboom van het transferium links aan. Na ca. 50 meter vindt u de directiebouwkeet aan uw linkerhand. Er is parkeerruimte aanwezig.

Informatie
Voor vragen over de aanleg van de Randweg kunt u ook bellen met 0900 - randweg
(0900 - 7263934). De kosten bedragen EUR 0,10 per minuut. Het informatienummer is bereikbaar op werkdagen van 9.00-13.00 uur. U kunt uw vragen ook per e-mail stellen: info@randweg.com. Kijk voor actuele informatie op www.randweg.com