Politie Brabant-Noord

Winkeldieven aangehouden

Regio, 05-03-2009

's-Hertogenbosch - Nadat ze bij een winkel aan de Markt parfum had geprobeerd te stelen werd een 35-jarige inwoonster van 's-Hertogenbosch door de beveiliging aangehouden. Ze werd overgedragen aan de politie. Ze bekende tijdens haar verhoor ook diefstal van parfum op zondag 01 maart jl. uit dezelfde winkel. Bewakingsbeelden hadden deze diefstal vastgelegd. Ze had de parfum inmiddels verkocht. De vrouw is na verhoor weggestuurd.

Boxmeer - Twee mannen uit Velp, 19 en 20 jaar, zijn woensdagmiddag aangehouden op het station nadat ze bij een winkel aan de Steenstraat twee paar schoenen hadden gestolen. Na hun daad wisten ze de winkel te ontvluchten maar gealarmeerde agenten konden hen op basis van een goede omschrijving aanhouden. De gestolen schoenen hadden ze nog bij zich. De mannen zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld en tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Cuijk - Woensdagmiddag is in een supermarkt aan de Maasburg een 65-jarige vrouw uit Cuijk aangehouden in verband met winkeldiefstal. Ze had voor ongeveer 20,00 aan goederen, met name levensmiddelen, onder haar jas gestopt. Personeel droeg haar over aan de politie. De vrouw bleek al vele malen eerder voor diefstal te zijn gepakt. Tegen haar wordt wederom proces-verbaal opgemaakt. Ze is na verhoor heengezonden.

Uden - Een 16-jarige Udenaar werd woensdagmiddag aangehouden bij een winkel aan de Marktstraat. Hij had geprobeerd een paar schoenen te stelen. Hij dacht er simpelweg mee weg te lopen door ze in de winkel aan te trekken. Het alarm deed echter zijn werk. De jongeman zal waarschijnlijk naar bureau HALT worden doorverwezen.