Kaarten- en Scrapdagen: kaartenwedstrijd geen last van recessie

05/03/2009 13:19

De Beursorganisatie BV

Stichting De Regenboogboom geen last van recessie

Kaartenwedstrijd Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen groot succes

Goede doelen die lijden onder de recessie? Stichting De Regenboogboom in ieder geval niet. De kaartenwedstrijd voor zieke kinderen, een initiatief van de organisatie van de Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen, is een groot succes. Honderden fanatieke kaartenmakers en scrappers werkten mee aan 'een collecte' in de vorm van zelfgemaakte kaarten. De creaties worden tentoongesteld van 12 t/m 14 maart tijdens de Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch.

Laat zieke kinderen dromen

In januari deed Dé Beursorganisatie een oproep aan alle creatievelingen in Nederland om een vrolijke kaart te maken, waarbij een ziek kind even kan wegdromen. Vele kaartenmakers gingen fanatiek aan de slag en de inzendingen stroomden binnen. "Ieder jaar organiseren we een kaartenwedstrijd, maar nooit eerder met zo'n overweldigende respons! Mensen hebben er echt prachtige werkstukjes van gemaakt met een bijzondere betekenis " aldus Thea Copier van Dé Beursorganisatie. Alle ingestuurde kaarten worden na de beurs door Stichting De Regenboogboom bezorgd bij kinderen met een ziekte, trauma of handicap in ziekenhuizen en instellingen.

Wie nog mee wil doen, kan een scrapkaart over het thema 'dromen' sturen naar Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, Postbus 127, 5300 AC Zaltbommel. De actie loopt nog door tijdens de drie beurzen in augustus. Hobbyisten kunnen hun kaart ook meenemen naar de beurs.

Volop workshops en demonstraties

De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen trekken jaarlijks duizenden hobbyisten. De beurs met vrolijke verkoopkramen, is een dagje uit vol creativiteit en gezelligheid. Bezoekers kunnen inspiratie opdoen via demonstraties en direct aan de slag tijdens de workshops. Voor kinderen zijn er gratis workshops. Zij kunnen o.a. ter plekke ook nog een kaart maken voor Stichting De Regenboogboom.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.knotsgekkekaartendagen.nl