Direct Wonen Nieuwbouw heeft nieuwe directeur


DEN HAAG, 20090305 -- Frederik Sinke is per 1 maart 2009 in dienst getreden bij Direct Wonen N.V. als commercieel directeur voor de divisie nieuwbouw. Sinke heeft ruim 10 jaar ervaring in de makelaardij met als specialisatie nieuwbouw en is verantwoordelijk voor het hele commerciële traject van de inkoop tot de verkoop van de woonprojecten.

"Wij hebben samen met Frederik Sinke de strategie geformuleerd voor de aankomende periode. De belangrijkste doelstelling binnen de divisie nieuwbouw is het verwerven van nieuwbouwprojecten die voldoen aan onze criteria. Veel partijen hebben meer dan ooit behoefte aan garantie, die wij hen kunnen bieden", aldus Richard Westerhuis, Chairman of the Board.


Over Direct Wonen N.V.
Direct Wonen is een non-traditionele bemiddelaar in vastgoed en financiële diensten.
Direct Wonen heeft 3 - complementaire - kernactiviteiten:

- verhuur: 3 segmenten: kamers, appartementen en luxe woningen;
- nieuwbouwwoningen: investeren in nieuwbouwprojecten;
- financiële diensten: hypotheken, consumptief krediet en verzekeringen.

Direct Wonen Nieuwbouw geeft een 100% financiële garantie af voor verkoop van nieuwbouwprojecten voordat de eerste steen gelegd is. Wij kunnen deze financiële garantie bieden dankzij een directe marketing aanpak, bestaande uit professionele marketing ondersteuning en aaneengesloten verkoopactiviteiten.

Direct Wonen is toonaangevend op de Nederlandse particuliere woningverhuur markt, mede dankzij het landelijk netwerk van 26 vestigingen en het interactieve portal www.directwonen.nl. Deze portal wordt jaarlijks bezocht door 50% van de totale doelgroep van jonge professionals. De portal is tevens de motor achter de groei van Direct Wonen in de nieuwbouw en de financiële dienstverlening.

Dankzij de unieke database van Direct Wonen, die meer dan een half miljoen woningzoekenden bevat, heeft Direct Wonen Nieuwbouw al honderden huizen verkocht, waaronder representatieve projecten zoals het 'Funen Park' in Amsterdam en 'Statendam' in Rotterdam.