USG Capacity start onderzoek naar behoeften marcomprofessionals


ALMERE, 20090305 -- USG Capacity, het bureau voor werving & selectie en interim-management op het gebied van marketing en communicatie, start met een profielonderzoek onder marketing- en communicatieprofessionals. Dit grootschalige onderzoek wordt in samenwerking met de Intelligence Group, het onderzoeks- en adviesbureau op gebied van arbeidsmarktcommunicatie, werving en recruitment, uitgevoerd. De resultaten worden eind april verwacht.

Met behulp van de resultaten kan USG Capacity, als marktleider in het bemiddelen van marketing- en communicatieprofessionals, nog beter inspelen op de wensen en behoeften van hun doelgroep. De uitkomsten van het onderzoek, die over twee maanden worden gepresenteerd, geven beter zicht op zaken als: verdieping in het werkverleden, verdere carrièrestappen op korte en langere termijn en de trends die de professionals in hun vakgebied verwachten.

"Voor ons is het van groot belang om continu op de hoogte te zijn van de leefwereld van de marketing- en communicatieprofessionals", aldus Katinka Habermehl - Reuling, algemeen directeur van USG Capacity. "Onze doelgroep staat bekend om haar ambitieuze en gedreven karakter en haar wens om zich continu te blijven ontwikkelen. De conclusies uit dit onderzoek kunnen ons daarom helpen om nog beter te blijven voldoen aan de vraag vanuit de steeds veranderende markt."

Over USG Capacity

Sinds 1991 werft, selecteert en bemiddelt USG Capacity als marktleider marketing- en communicatieprofessionals met minimaal hbo-niveau en 3 jaar relevante werkervaring, zowel voor vast als op interim-basis. De kracht van USG Capacity komt voort uit de persoonlijke kwaliteiten en betrokkenheid van de consultants, de individuele aanpak en de sterke marktfocus. De diensten van USG Capacity gaan verder dan alleen het invullen van vacatures. Zij stimuleren kandidaten om hun eigen specialisme in te zetten en hen hierdoor op een unieke manier te laten groeien. USG Capacity heeft een landelijke spreiding van 9 kantoren in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle met een hoofdkantoor in Almere. Meer informatie is te vinden op www.usgcapacity.nl.