Data integratie specialist Type 2 Solutions zet in op groei


Aanstelling Sales & Marketing Manager

RIDDERKERK, 20090305 -- De directie van data integratie specialist Type 2 Solutions heeft Judith de Witte aangetrokken als Sales & Marketing Manager. De Witte heeft in het verleden diverse functies bekleed bij onder andere Veenman (Xerox corporation) en Tech Data. De aanstelling van De Witte sluit naadloos aan bij de lange termijn strategie van Type 2 Solutions. Type 2 Solutions, IT dienstverlener gespecialiseerd in data integratie, zet in op groei voor de komende jaren.

"In deze tijd van recessie zien veel bedrijven zich genoodzaakt de bedrijfsvoering drastisch te veranderen. Dit leidt tot grote veranderingen van de ondersteunende IT-systemen, zoals de integratie of migratie van systemen tijdens een bedrijfsfusie en de vervanging of implementatie van een ERP-systeem. Data integratie is een kritisch onderdeel van dergelijke projecten.", verklaart Algemeen Directeur Alexandre Klinkenberg.


Over Type 2 Solutions
Type 2 Solutions is gespecialiseerd in data integratie en het ontwikkelen van koppelingen en rapportages voor IT-systemen. Door systemen te koppelen, bronsystemen te ontsluiten en data te integreren stelt Type 2 Solutions bedrijven in staat snel en efficiënt in te spelen op veranderende marktontwikkelingen. Type 2 Solutions is gevestigd in Ridderkerk en wereldwijd actief bij middelgrote tot grote (inter)nationaal operende bedrijven.





Ingezonden persbericht