Payzone introduceert nieuwe mobiele betaalautomaat


AMSTERDAM, 20090305 -- Payzone Benelux B.V., voorheen Alphyra, introduceert een nieuwe mobiele betaalautomaat: de ePoint 7910. Deze betaalautomaat is ontwikkeld in samenwerking met Ingenico, de grootste producent in betaalautomaten ter wereld.

Via een gecertificeerde GPRS verbinding kan altijd en overal met PIN of creditcard betaald worden. De ePoint 7910 voldoet aan de allerhoogste en meest recente veiligheidseisen en accepteert betaalpassen met magneetstrip en EMV chip.

Omdat de mobiele betaalautomaat volledig draadloos is, kan deze overal gebruikt worden. Hierdoor is de ePoint 7910 met name geschikt voor de horeca zodat er aan tafel afgerekend kan worden, maar ook op de markt of onderweg kan men gebruik maken van de voordelen van elektronisch betalen.

De mobiele betaalautomaat kan vanaf nu besteld worden. Meer informatie is te lezen op www.payzone.nl

Over Payzone
Payzone Benelux B.V is een van de grootste betaalautomaat leveranciers voor het MKB segment in Nederland. De ePoint 7910 maakt het productportfolio van Payzone compleet. Alle producten voldoen nu aan de allerlaatste veiligheidseisen. De organisatie is onderdeel van de Europese Payzone Group en heeft in Nederland meer dan 20 jaar kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van ontwikkelen, leveren en onderhouden van (elektronische) betaaloplossingen.

Voor meer informatie over Payzone gaat u naar: www.payzone.nl

Over Ingenico
Wereldwijd vertrouwen banken en retailers op Ingenico voor veilige en geschikte elektronische transactie verwerkingen. Ingenico oplossingen dragen bij aan bewezen technologieën, gevestigde standaarden en ongeëvenaarde ergonomie, welke resulteren in optimale betrouwbaarheid, veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid. Dit brede aanbod aan producten wordt aangevuld door een mondiale reeks aan services en samenwerkingen, deze maken het mogelijk voor ondernemingen in diverse verticale sectoren om transacties te accepteren waar hun business hen brengt.

Voor meer informatie over Ingenico gaat u naar: www.ingenico.com





Ingezonden persbericht