PvdA Amsterdam

Partij van de Arbeid

Ga in debat met Thijs Berman!


Datum: Donderdag 5 Maart '09

Tijd: 18.30-21.30 uur

Locatie: De Balie, Kleine Gartmanplansoen 10

Ga in debat met Thijs Berman!

Townhall meeting, donderdag 5 maart 2009, 18.30-21.30, De Balie, Kleine-Gartmanplantsoen 10, Amsterdam - Let op: lokatie gewijzigd, nu in Amsterdam!

In december won Thijs Berman de PvdA-ledenraadpleging voor lijsttrekker voor de komende Europese verkiezingen. Tijdens het congres van 14 en 15 maart a.s. wordt hij formeel benoemd tot Europa-lijsttrekker van de PvdA.

De komende tijd gaat Thijs samen met de andere PvdA-kandidaten voor de verkiezingen intensief campagnevoeren voor een goed resultaat op 4 juni a.s. Als startschot voor deze campagne organiseren het Internationaal Secretariaat van de PvdA en de PvdA-eurodelegatie in het kader van het PvdA Europa Netwerk op donderdag 5 maart a.s. een debat in Amerikaanse 'townhall'-stijl in De Balie in hartje Amsterdam. Het debat wordt geleid door Marije Laffeber.

Tijdens deze 'townhall meeting' kunnen alle PvdA-leden in debat met de nieuwe Europa-lijsttrekker. Zowel diegenen die tijdens de ledenraadpleging op hem gestemd hebben, als diegenen die een andere voorkeur hadden - want Thijs wil lijsttrekker zijn voor alle PvdA-ers. De uitdaging voor de komende campagne is om alle ideeën en opvattingen over Europa binnen onze partij met elkaar in verbinding te brengen.

Het startschot daarvoor geven we op donderdag 5 maart a.s. in Amsterdam. U bent daarvoor van harte uitgenodigd! U kunt zich voor dit debat aanmelden via telefoonnummer 0900-9553 onder vermelding van reserveringsnummer 5630. De toegang is gratis, en introducees zijn van harte welkom. Zaal open om 18.30, aanvang om 19.00.

Tot donderdag 5 maart a.s. in Amsterdam!

Meer informatie over het PvdA Europa Netwerk vindt u op www.pvda.nl/europa. Via deze website kunt u zich eveneens aanmelden voor het netwerk.

Dossier


* Bijeenkomsten

Foto albums


* Meer Rood op de Javastraat

* Studiedag Oud worden en zijn in 2020