Ingezonden persbericht


' Breaking Barriers'
à Grenzeloze kansen voor ondernemers ß

Bent u geïnteresseerd in zakendoen in het buitenland? Het overschrijden van grenzen, logistieke vraagstukken en cultuurverschillen in het zakenleven zijn dan aan de orde van de dag. Durft U de uitdaging aan?!

Op 5 maart 2009 organiseren de partners Economic Development Board Rotterdam (EDBR), Kamer van Koophandel Rotterdam, VNO-NCW West en de internationale studentenorganisatie AIESEC Rotterdam een uniek congres voor ondernemers en het MKB met internationale ambities.

Gerenommeerde gastsprekers en interessante experts uit de praktijk zullen u op deze middag een inspirerende visie geven op diverse aspecten van grenzeloos ondernemen. Een middag die u als groeiende ondernemer uit het bloeiende Rotterdamse zakenleven niet wilt missen!

Con Schoenmakers (Directie ING Bank Rotterdam) Willem van 't Wout (Indiana Finance, ondernemer van het jaar 1991) Roland Wondolleck (Algemeen directeur Rotterdam Airport)

Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om een keuze te maken uit vier interactieve workshops over Import, Export, Cultuurverschillen en zakendoen met Duitsland. Graag verwelkomen wij u op 5 maart 2009 om 16:00 uur bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam (Blaak 40). Voor het volledige programma en uw aanmelding gaat u naar: www.vno-ncwwest.nl/breakingbarriers. De aanmelding is kosteloos. Graag tot ziens op 5 maart,