Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amstel op zoek naar écht vakmanschap
DONDERDAG 5 MAART: DE FINALE VAN DE LOCA BAR LADY COMPETITIE

Haarlem, maart 2009 - De finalisten zijn bekend en donderdag 5 maart aanstaande zullen zij, onder toeziend oog van de jury, tegen elkaar strijden in de Loca Barlady Competitie. Wie tapt het beste biertje? Welke dame is het meest gastvrij? Wie kan haar bestelling het beste onthouden? Dat zal allemaal duidelijk worden tijdens de finale op 5 maart in het Loca Amstel Foodcafé te Haarlem. En de winnares... die vertrekt met drie vrienden of vriendinnen naar Barcelona.

De Loca Barlady
Loca Barlady word je niet zomaar. Een perfect biertje tappen, lege glazen spotten en je klanten begrijpen zijn maar een paar van de eigenschappen waarover een echte lady-of-the-bar beschikt. Dat ze ondertussen een onvergetelijke indruk weet te maken op het Loca publiek spreekt voor zich.

Competitie
Afgelopen weken konden de dames van Nederland zich opgeven via de site www.locabarlady.nl. Er is gestemd en de vijf kandidaten-Barladies met de meeste stemmen strijden aanstaande donderdag tegen elkaar tijdens de Loca Barlady competitie in het Loca Amstel Foodcafé. Op het programma staan het tappen van een perfect biertje, actieve verkoop en het maken van een onvergetelijk indruk. De deskundige jury, onder andere bestaande uit meestertapper Franck Evers, zal donderdag de dame bekend maken die zich Barlady van Loca Haarlem mag noemen. De winnaar krijgt een baan aangeboden als Barlady bij Loca en een citytrip naar Barcelona voor drie personen.

Iedereen die de dames wil komen aanmoedigen is welkom!

Loca Amstel Foodcafé
Het Bier & Bite concept van Amstel. Eten en drinken gaan hier moeiteloos in elkaar over. Je kunt een lekker biertje of verschillende bites bestellen. Loca Amstel Foodcafé is gevestigd aan de Riviervismarkt nummer 11 in Haarlem. Voor meer info kijk op www.loca.nl