RTL Group

'Help, Mijn Man Is Klusser' start nieuw seizoen heftiger dan ooit

Het vierde seizoen van 'Help, Mijn Man Is Klusser' opent op donderdag
5 maart met een zaak die qua ernst de vorige reeksen overtreft: in dit geval heeft de vrouw van de klusser het huis al na hoogoplopende ruzies verlaten. Sinds de Kerst woont ze met hun kind bij haar moeder, want ze was niet langer opgewassen tegen de "mentale klappen", zoals ze het zelf noemt.

Ze heeft de hulp in geroepen van het RTL 4-programma om te kijken of ze überhaupt nog terug wil keren. Ze kan het niet langer aanzien; de keuken, gang en badkamer zijn reeds lange tijd ronduit onbewoonbaar en de wc beschikt niet eens over een deur: de buren hebben de hele dag volop zicht tijdens elk toiletbezoek.

Presentator John Williams: "Dit hebben we nog niet eerder meegemaakt. Deze vrouw heeft haar spullen gepakt en het huis verlaten. Samen met haar gaan we terug naar haar huis in Leiden. Ze wil kijken of er een aanleiding is om alsnog samen verder te gaan. Maar dat hangt vooral af van hoe het huis er na al die tijd bijstaat. Ik kan alvast verklappen: het nieuwe seizoen gaat heftiger van start dan ooit."

Uitzending: RTL 4, vanaf donderdag 5 maart, tussen 20.30 en 21.30 uur

Website: rtl.nl/helpmijnmanisklusser

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, afdeling Communicatie van RTL Nederland, via tel: 035 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.