Gemeente Leeuwarden

Volop activiteiten op Sint Bonifatiuspark tijdens Huis & Tuin

Bron: Slokker Vastgoed (27-02-2009)

Informatie nieuwe projecten en binnenkijken in Terpwoningen

Tijdens de beurs Huis & Tuin, van 5 tot en met 8 maart in het WTC Expo , bruist het op het Sint Bonifatiuspark van de activiteiten. Slimme beursbezoekers combineren Huis & Tuin met een uit-stapje naar het (om de hoek van het WTC Expo gelegen) Sint Bonifatiuspark. Ze kunnen twee Terpwoningen in aanbouw van binnen bekijken en kennis maken met twee nieuwe deelplannen in het Informatiecentrum. Daarnaast kan er een wandeling gemaakt worden over het park, om de sfeer te proeven.

Woningaanbod
In het Sint Bonifatiuspark wordt in de komende jaren een grote verscheidenheid aan woningtypen gerea-liseerd. In totaal komen er circa 300 woningen in diverse typen. In 2008 is officieel gestart met de bouw van 21 Parkvilla's en 36 Terpwoningen. Van de Terpwoningen zijn er nog slechts enkele te koop. De Parkvilla's zijn intussen allemaal opgeleverd en de eerste bewoners zijn neergestreken in het park.

Nieuwe deelplannen
Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan de invulling van de rest van het park. Zo komen naar verwachting nog deze zomer de Hofwoningen op de markt, bestaande uit ruime rijwoningen, twee- en drie-onder-een kapwoningen en een vrijstaande woning. Dit plan bestaat uit 37 functionele woningen met veel ruimte, gebouwd rond een groen hofje dat als speelplaats zal worden ingericht. Daarnaast komt naar verwachting deze zomer een plan met 17 Oude Meervilla's in verkoop, bestaande uit luxe twee-onder-een-kap villa's en een vrijstaande villa. Ook wordt er volop gewerkt aan de Nieuwe Zuidvleugel, waarover naar verwachting in de loop van 2009 meer bekend zal worden.

Openingstijden Informatiecentrum:
Elke vrijdag van 14.00 - 17.00 uur
Elke zaterdag van 11.00 - 14.00 uur.

Verruimde openingstijden tijdens de beurs Huis & Tuin, 5 t/m 8 maart: Donderdag 5 en vrijdag 6 maart: 14.00 - 18.00 uur Zaterdag 7 en zondag 8 maart: 11.00 - 17.00 uur Mr. P.J. Troelstraweg 78, Leeuwarden