Politie Noord- en Oost Gelderland


l

|1    |Winterswijk - vrouw van fiets getrokken                   |

De politie zoekt getuigen die dinsdagavond 3 maart over de Kobstederweg in Winterswijk hebben gereden en getuige zijn geweest van het feit dan een vrouw van haar fiets werd getrokken.


De vrouw fietste dinsdagavond even na 23.30 uur op de Kobstederweg in Winterswijk toen er ter hoogte van de Jachthuisweg plotseling een man naast haar kwam fietsen. De man heeft haar ten val gebracht en probeerde de vrouw vast te pakken. De vrouw verzette zich hevig en wist te ontkomen. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Hierbij wordt speciaal contact gezocht met de bestuurder van een donkere auto die rond het tijdstip van het gebeurde van Winterswijk richting Wieskamp reed. Men kan zich melden via 0900-8844.

|1    |Westendorp - levensreddende hulp bij aanrijding           |

Getuigen hebben woensdagavond 4 maart levensreddende hulp geboden aan een 57-jarige man uit Westendorp die bij een eenzijdig verkeersongeval op de Kersendijk in zijn woonplaats betrokken raakte. Het slachtoffer is zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis.


De man botste omstreeks 20.30 uur tegen een boom en raakte bekneld in zijn auto. De auto raakte in brand en dankzij kordaat optreden van diverse getuigen werd de motor uitgeschakeld en kon men een eerste brand blussen. Inmiddels waren brandweer en politie gearriveerd en toen de auto weer vlam vatte, was het vuur snel geblust. Ambulancepersoneel en de brandweer konden de man uit de auto bevrijden. De medisch specialisten van een traumahelikopter verleenden ondersteuning.
De bestuurder is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd. Hij is zwaar gewond, mar zijn toestand schijnt stabiel te zijn.
De politie zoekt contact met een getuige die hulp heeft verleend. Hij was met zijn dochter ter plaatse maar zijn gegevens zijn nog niet bekend. Hij kan bellen met 0900 - 8844.


Einde berichten


politievoorlichter


telefoon 055- 5436052



---- --