Ingezonden persbericht



Supervoordelige treintickets naar bestemmingen door heel Nederland

KRUIDVAT BIEDT KLANTEN MOGELIJKHEID TOT ÉÉN DAG ONBEPERKT TREINEN MET DE NEDERLANDSE SPOORWEGEN

Een dagje shoppen in Amsterdam, flaneren op de boulevard van Scheveningen of lekker eten in Maastricht. Kruidvat biedt haar klanten de mogelijkheid om in het weekend één dag onbeperkt te treinen door heel Nederland, ongeacht de plaats van bestemming en tegen de supervoordelige prijs van slechts 12,49 euro. Kruidvat biedt tijdens deze bijzondere actie twee verschillende treinkaartjes aan: het groene treinkaartje is geldig van 14 maart tot en met 10 mei en het blauwe kaartje van 16 mei tot en met 12 juli. Dit betekent dat klanten het komend voorjaar en de zomer - dé tijd waarin een bezoek aan familie en vrienden of een dagje uit op de agenda staat - hiervan kunnen profiteren. Voor de actie geldt dat de voorraad treinkaartjes beperkt is, dus: 'Op is op!' De speciale treintickets zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 10 maart.

Voor het vierde achtereenvolgende jaar kunnen klanten bij Kruidvat terecht voor supergoedkope treinkaartjes die recht geven op een dagtrip door heel Nederland. Deze kaartjes gaan bij Kruidvat voor slechts 12,49 euro over de toonbank. Ze zijn geldig in alle NS-treinen en treinen van Arriva, Connexxion, Syntus en Veolia. Daarnaast geldt geen extra aankoopverplichting. Klanten kunnen maximaal vier treinkaartjes per persoon kopen. De kaartjes zijn alleen op zaterdag en zondag geldig.

Extra waardebonvoordeel onderweg

Klanten die in de lente of zomer een leuk uitstapje willen maken, worden door Kruidvat op hun wenken bediend. Zo ontvangen zij bij aankoop van een treinkaartje gratis het Kruidvat Bonnenboekje. Naast de supervoordelige treinkaartjes profiteren klanten zo van extra waardebonvoordeel onderweg. Ook staat het boekje vol tips voor uitjes en dagtrips in heel Nederland.

Over Kruidvat

Kruidvat is met 940 winkels en meer dan 12.000 medewerkers marktleider in de Health- & Beautymarkt in Nederland en België. Kruidvat geeft invulling aan haar motto 'Steeds verrassend, altijd voordelig' door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod Health- & Beauty-artikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten. Elke week bezoeken ruim drie miljoen klanten de winkels van Kruidvat. Kruidvat is onderdeel van de A.S. Watson Group, 's werelds grootste retailer op het gebied van Health & Beauty. Behalve Kruidvat behoren in Nederland ook Trekpleister en Prijsmepper Outlet tot A.S. Watson Health & Beauty Benelux.

Noot aan de redactie