Gemeente Stein


Samen aan de slag in Kerensheide

In 2008 hebben wij in overleg met de bewoners een ontwerp voor de straat uitgewerkt. Deze uitgewerkte plannen zijn tijdens de bewonersavond van 7 oktober 2008 met u besproken. Tijdens deze bewonersavond is tevens besloten dat de herinrichting van de Sanderboutlaan in overleg met een klankbordgroep zou plaatsvinden. Inmiddels is ook samen met deze klankbordgroep een ontwerp voor de Sanderboutlaan uitgewerkt en besproken met de bewoners.

Het definitief ontwerp vormt het totaalbeeld van de aangepaste ontwerpen zoals die per straat met de bewoners zijn opgesteld. De ontwerpen per straat konden rekenen op een breed draagvlak onder de bewoners. Het betreft hier de volgende straten: Sanderboutlaan, Smeetstraat, Romeinenstraat, Catuvolcusstraat, Ambiorixstraat, Eburonenstraat, Schineksstraat en Heerstraat Noord (weggedeelte tussen Kloesstraat en Smeetsstraat).

Ter inzage
Toch willen we u nogmaals in de gelegenheid stellen om het nu voorliggende ontwerp nogmaals kritisch te bekijken zodat wij eventuele onvolkomenheden nog kunnen meenemen in de verdere besteksuitwerking van het voorliggende definitief ontwerp.
Daarom ligt het definitief ontwerp van 2 tot en met 13 maart a.s. voor iedereen ter inzage op het gemeentehuis tijdens de reguliere openingstijden. Tijdens deze periode kunnen de plannen tevens op maandag 2 maart, donderdag 5 maart, maandag 9 maart, dinsdag 10 maart en donderdag 12 maart âs avonds vanaf 19.00 uur worden bekeken bij het Trefcentrum aan de Schineksstraat 11. De plannen zijn vanaf 2 maart ook via de website te bekijken.
Nadere info volgt ook nog via een bewonersbrief.