Gemeente Echt-Susteren


Nieuwe website en repetitieruimte voor HerrieTent

Muziekinitiatief "De HerrieTent" is een initiatief van een aantal muziekliefhebbers, die jongeren de mogelijkheid wil bieden zich op een laagdrempelige manier muzikaal en cultureel te ontplooien.

Zondag 2 februari konden bezoekers een kijkje nemen in âDe Herrie Tentâ en de vernieuwde website en repetitieruimte van de Herrietent bewonderen. Op de website kunnen bands zich nu inloggen met een eigen account, waarmee ze zichzelf kunnen promoten. Dit kan door het plaatsen van een biografie, fotoâs, het uploaden van nummers, enz.

De repetitieruimte van de Herrie Tent is opnieuw ingericht en aangevuld met nieuwe apparatuur, zodat de backline er weer op en top uitziet. De bands kunnen door deze aanpassingen nog beter repeteren. In de Herrie Tent vinden ook allerlei workshops plaats. Deze workshops worden naar de behoeften en wensen van de bands ingevuld. Zo vindt er binnenkort een workshop drummen plaats.

Â

Wil je als band ook repeteren bij de Herrietent en gebruik maken van bepaalde workshops, meld je dan snel aan. Voor meer informatie over de Herrietent kun je contact opnemen via: www.herrietent.nl.

Â