Airport Weeze


Airbus maagdenvlucht naar nieuwe bestemming - HAMBURG International

HAMBURG International start met fabrieksnieuw vliegtuig in het zomerseizoen.

Een fabrieksnieuwe Airbus A319 van luchtvaartmaatschappij Hamburg International zal morgen zijn maagdenvlucht van de Airbus fabriek in Hamburg naar Airport Weeze maken.

Daar zal het vliegtuig vanaf 2 mei gestationeerd worden en vliegt dan in het zomerseizoen wekelijks naar elf zonbestemmingen. Hamburg International start het nieuwe zomerseizoen met 3 nieuwe Airbus A319 vliegtuigen. In de loop van het jaar komen daar dan nog twee bij. Deze nieuwe vliegtuigen vervangen de Boeings 737, die inmiddels uit de vloot gehaald zijn.

Passagiers van Hamburg International kunnen zich met het begin van het nieuwe zomerseizoen niet alleen op de nieuwe bestemmingen en het toegenomen aantal vluchten verheugen, maar zich ook instellen op een bijzonder comfortabele vliegreis. Met hun Airbus vliegtuigen beschikt Hamburg International over één van de modernste, en daarmee ook veiligste, vloot van Europa. De vliegtuigen zijn gemiddeld maximaal 1 jaar oud!

Al voor de grootste reis- en vakantiebeurs ITB in Berlijn, maakt Hamburg International reeds nieuwe bestemmingen bekent. Zoals Bologna vanaf Berlijn, Umea (Zweden) en Karaganda (Kazachstan) vanaf Keulen en Faro vanaf Weeze Airport. (net over de grens bij Nijmegen) Ook het aanbod van de populaire bestemmingen naar Turkije, Italië en de Canarische Eilanden wordt deze zomer flink uitgebreid. Afhankelijk van de bestemming, zijn al deze vluchten nu al via de Website van Hamburg International, (http://www.hamburg-international.de/de/) Uw reisbureau of bij de grote Touroperators te reserveren.

Hamburg International is een onafhankelijke Duitse charterluchtvaartmaatschappij, met haar hoofdkantoor in Hamburg en de verkooporganisatie in Berlijn. Sinds de oprichting in 1998 voert zij vluchten uit in het klassieke vakantievluchtensegment naar de Middellandse-Zee regio en Noord-Europese bestemmingen, maar ook exclusieve zakelijke en Ad-Hoc vluchten.

Met haar vloot van moderne Airbus A319 vliegtuigen vliegt Hamburg International vanaf 20 Duitse luchthavens naar bestemmingen in Europa, Noord-Afrika en Azië. Voor het onderhoud aan de vliegtuigen is de eigen technische afdeling, in samenwerking met Lufthansa, verantwoordelijk.