Gemeente Valkenswaard

fietsenklemmen in gebruik

Lock'n'Go fietsenklemmen in gebruik

De plaatsing van 96 elektronische Lock'n'Go fietsenklemmen in Valkenswaard is afgerond. Er staan klemmen bij de bushalte op de Markt (voor de Rabobank), bij de bushalte aan de Eindhovenseweg op de hoek met de Merendreef en op de Corridor(-oost) tegenover winkelcentrum De Kerverij.

Wat is Lock'n'Go?
Lock'n'Go is een manier om een fiets veilig te stallen, 24 uur per dag - 7 dagen per week. Het frame van de fiets wordt door middel van een persoonsgebonden Lock'n'Go-pas in een elektronische klem vastgezet, zodanig dat de fiets vergrendeld is met de stalling zelf. Met één klik kan alleen de pashouder de klem openen en sluiten met de pas.

Demonstratiedagen
De leverancier van Lock'n'Go organiseert demonstratiedagen in Valkenswaard op:

* donderdag 12 maart van 11.00 tot 18.00 uur
* zaterdag 14 maart van 11.00 tot 16.00 uur en
* donderdag 19 maart van 11.00 tot 18.00 uur.

Op deze dagen zijn medewerkers van Lock'n'Go aanwezig om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over het gebruik van de voorziening. Ze kunnen ook ter plaatse passen uitreiken. Degenen die ter plekke een pas willen aanschaffen dienen wel een geldig identificatiebewijs bij zich te hebben. U kunt ze afwisselend vinden bij de locaties Corridor (tegenover ingang Kerverij) en de Markt (nabij Rabobank). Op het einde van de middag staat er ook een medewerker bij de locatie Eindhovensweg/Merendreef.

Lidmaatschap en kosten
Het Lock'n'Go lidmaatschap is vooralsnog gratis. U betaalt alleen éénmalig EUR 5,00 borg voor de Lock'n'Go-pas. Als u de pas weer inlevert ontvangt u de borg weer terug. Pashouders kunnen met één pas terecht in alle Lock'n'Go stallingen. Er zijn o.a. stallingen in de gemeenten Eindhoven en Veldhoven.

Hoe pasje aanvragen?
Het aanmelden voor Lock'n'Go kan op twee manieren:
1. Via de website www.lockngo.nl à kies dan de knop 'aanmelden'.
2. Via aanmeldformulieren. Deze zijn verkrijgbaar bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis aan De Hofnar 15 in Valkenswaard.

Meer informatie
Alle informatie over Lock'n'Go vindt u op de website www.lockngo.nl.

Voor meer informatie en/of vragen over het aanmelden kunt u ook bellen met de Lock'n'Go klantenservice 0900 - lockngo ofwel 0900-5625646.