( BW)(MI-SANDLER-TRAVIS-TRADE) Senior leidinggevende invoer-/uitvoerrechten en handel naar STTAS

DETROIT (VS)--(BUSINESS WIRE)--Mar 05, 2009--

Sandler & Travis Trade Advisory Services, Inc. heeft het genoegen om aan te kondigen dat Kevin M. Smith, een befaamd leidinggevende op het gebied van internationale handel en invoerrechten, zich bij de firma heeft aangesloten senior vice-president van Strategic Programs.

Smith, al 30 jaar werkzaam in het vak, wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling en invoering van strategieën voor invoerrechten en bedrijfsstrategieën voor onze klanten en partners, waarmee onze marktleidende positie in de internationale handel verder wordt versterkt.

Smith heeft verschillende leidinggevende en managementfuncties vervuld bij belangrijke bedrijven in de industrie. Hij vervulde ruim 20 jaar op uitmuntende wijze zijn rol bij General Motors Corporation. Als GM’s algemeen directeur van Global Customs Administration behoorden wereldwijd invoerrechtenbeleid, planning en dagelijkse activiteiten, personeel op het gebied van douanediensten, wereldwijde handelssystemen, management van controverses en belangenbehartiging bij overheden wereldwijd tot zijn verantwoordelijkheden.

Hij heeft sinds het begin van zijn carrière bij de Amerikaanse douane in 1979 verschillende taken uitgevoerd met betrekking tot verschillende kwesties in verband met invoerrechten in de VS en internationaal. Voorbeelden zijn: deelname aan de ontwikkeling van juridische, regelgevings- en beleidskwesties zoals de Customs Modernization Act, de North American Free Trade Agreement en de oprichting van de Department of Homeland Security. Smith is opgetreden als gastspreker bij verschillende congressen in heel Noord-Amerika en Europa.

Robert Schaffer president van STTAS: “Kevin Smith is een zeer gewenste aanwinst voor de professionele staf van STTAS. Hij is een icoon in de wereld van internationale invoerrechten en handel door zijn capaciteiten als strateeg en leider, zijn onverzadigbaar arbeidsethos en commitment. Kevins ruime ervaring en staat van dienst van wereldklasse zijn een waardevolle aanvulling op ons leidinggevend team van professionals.”

Kevin Smith zal zich vestigen in het STTAS-kantoor in Detroit en is te bereiken op +1 248 474-7200, toestel 1333 of via kevin.smith@strtrade.com.

Sandler & Travis Trade Advisory Services wordt gezien als toonaangevend leverancier van douanediensten en adviesdiensten op het gebied van internationale handel voor de publieke en particuliere sector. STTAS biedt kant-en-klare oplossingen op het gebied van wereldwijde import/export voor multinationale ondernemingen die ernaar streven hun vermogen om op efficiënte, vlekkeloze en volgzame wijze handelswaar te verplaatsen over internationale grenzen te vergroten. Daarnaast helpt STTAS overheden over de hele wereld bij het vestigen van douanekantoren die de import- en exportcapaciteiten uitbreiden, risicofactoren verkleinen en internationale normen na te leven. STTAS is aangesloten bij Sandler, Travis & Rosenberg, P.A.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:

Sandler & Travis Trade Advisory Services, Inc.
Laurie A. Tannous, +1 248-474-7200, toestel 1372
ltannous@strtrade.com