TROS
Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 04-03-2009

Televisie
DE DIK VOORMEKAAR SHOW
Vrijdag 6 maart
21.10 uur - Nederland 1

DE DIK VOORMEKAAR SHOW ZIT WEER BOMMETJEVOL

De tweede aflevering van de nu al succesvolle DE DIK VOORMEKAAR SHOW op vrijdag 6 maart zit weer bommetje, bommetje, nokkie, nokkievol! Dik Voormekaar (André van Duin) en meneer De Groot (Ferry de Groot) nemen plaats achter de draaitafels en ook Bep en Toos zijn weer present. De twee dames op leeftijd zorgen als altijd voor de nodige dubbelzinnigheid. Ome Joop probeert zijn rubriek 'De gleuf van Ome Joop' er weer door te 'duwen'.

Daarnaast zijn de volgende items te zien:

Meneer en mevrouw De Bok zoeken Olympisch dressuurkampioene Anky van Grunsven op in haar manege in Erp en dat zorgt voor de nodige hilariteit op locatie.

Ook in deze uitzending zit een topartiest; deze keer een kijkje achter de schermen bij de opnamen van een nieuwe hit van Frans Bauer, uiteraard gepersifleerd door André van Duin.

Twan de Stuntman neemt ons weer mee in de wereld van de spectaculaire stunts. Hij laat een behendigheidstruc zien waarbij hij geblinddoekt een sloopkogel probeert te ontwijken. Frits Bom kondigt aan en ondersteunt Twan waar nodig.

In het onderdeel 'On the road met meneer De Groot' laat Piet Konijn de kijker enkele unieke uivindingen zien.

In het 'Teletheater' zien we een psychiater die een patiënt is, en een patiënt die psychiater is. Ze laten het publiek in verwarring achter...

De eerste aflevering van DE DIK VOORMEKAAR SHOW op vrijdag 27 februari scoorde 2.438.000 kijkers.

Voor meer informatie: www.dikvoormekaar.nl.



TROS