Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

VraagWijzer helpt Rotterdammers

Maandag 2 maart is de vier weken durende campagne VraagWijzer helpt van start gegaan. Via deze publiekscampagne wil de GGD Rotterdam-Rijnmond alle inwoners van Rotterdam informeren over VraagWijzer.

VraagWijzer is een plek waar u terecht kunt met vragen over ondersteuning op het gebied van zorg, welzijn en wonen. VraagWijzer consulenten zijn speciaal opgeleid om iedereen wegwijs te maken in deze complexe wereld. Of het nu gaat om informatie over financiële tegemoetkomingen, het doen van vrijwilligerswerk of een aanpassing in huis, zij kunnen u helpen tijdens een persoonlijk gesprek. Een VraagWijzer consulent adviseert, ondersteunt, begeleidt, wijst u zo nodig door en zoekt samen met u naar een gepaste oplossing.

Campagne

Tijdens de campagne, die loopt tot en met vrijdag 27 maart, wordt in radiocommercials, advertenties en posters zichtbaar gemaakt met wat voor soort vragen Rotterdammers terecht kunnen bij VraagWijzer. Verder wordt via openbare gebouwen, zoals bibliotheken en sporthallen, een algemene folder over VraagWijzer verspreid.

VraagWijzer bij u in de buurt

In deelgemeente Kralingen-Crooswijk vindt u VraagWijzer in de Stadswinkel aan de Oostzeedijk 276, in Verpleeghuis Pniël aan de Oudedijk 15, in Wijkcentrum de Esch aan de Rijnwaterstraat 7-23 en aan het Goudseplein 260. Voor informatie over de openingstijden kunt u bellen naar (010) 206 08 08. Voor informatie over alle VraagWijzers in Rotterdam kunt u terecht op www.rotterdam.nl/vraagwijzer. Ook kunt u bellen met het gratis telefoonnummer van de gemeente op 0800 - 1545.