Gemeente Wervershoof


Intentieverklaring Keurmerk Veilig Ondernemen ondertekend

06 mrt 2009
Vereniging Bedrijvenpark WFO wil in aanmerking komen voor het Keurmerk Veilig Ondernemen voor het bedrijventerrein WFO-West. Daarom is een intentieverklaring ondertekend.
Ondertekening intentieverklaring Een van de uitgangspunten van het Keurmerk Veilig Ondenemen (KVO) is dat er sprake is van een integrale aanpak: gemeente, politie, brandweer, eigenaren, beheerders en ondernemers worden bij elkaar gebracht. De ondernemers zijn gebaat bij een veilig bedrijventerrein. Een veilig ondernemersklimaat versterkt de concurrentiepositie. De gemeente wil invulling geven aan het lokale veiligheidsbeleid, omdat daarmee het imago van het gebied verbetert. De economische positie van de gemeente wordt daarmee versterkt.

Financiële consequenties
De openbare ruimte van het bedrijvenpark WFO is nog eigendom van het bedrijvenpark WFO. Het onderhoud van de beplanting rond het bedrijventerrein en langs de wegen wordt uitgevoerd door de Vereniging van Eigenaren Bedrijvenpark WFO. In eerste instantie zullen de maatregelen ten laste komen van het bedrijvenpark WFO c.q. de Vereniging van Eigenaren Bedrijvenpark WFO.