Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Kinderpostzegels wint gratis Marktplaats campagne ter waarde van 35.000 euro

Leiden, maart 2009 - Dinsdag 3 maart heeft Stichting Kinderpostzegels Nederland van Marktplaats een campagne ter waarde van 35.000 euro in ontvangst mogen nemen. In totaal hebben 30 organisaties aan de trekking mee gedaan. De trekking stond onder leiding van Notaris Saskia Laseur.

Ilja van Haaren "We zijn zeer verheugd met het winnen van de Marktplaats campagne. Het biedt ons de mogelijkheid een sterke online campagne neer te zetten waarin we mensen oproepen extra steun te beiden aan kinderen die hulp nodig hebben."

Stichting Kinderpostzegels Nederland
Stichting Kinderpostzegels Nederland steunt wereldwijd projecten waarin veiligheid en ontwikkeling van kwetsbare kinderen centraal staan. Kinderen behoren tot de meest kwetsbare groepen in de samenleving en hebben soms extra hulp en bescherming nodig. De online campagne zal mensen oproepen voor extra steun aan deze kinderen. Meer informatie over Kinderpostzegels vindt u op www.kinderpostzegels.nl.

VFI en Marktplaats
VFI-Inkoop en Marktplaats hebben in 2008 een overeenkomst gesloten waardoor goede doelen die zijn aangesloten bij VFI-Diensten een aanzienlijke korting ontvangen op campagnes en advertenties op Marktplaats.



Ingezonden persbericht