PwC'er Kevin de Wolf wint belofteprijs Young Professional of the Year

06/03/2009 16:54

PricewaterhouseCoopers B.V.

Amsterdam, 6 maart 2009 - De jury van de Young Professional of The Year Award heeft de belofteprijs, de Rising Star Award, uitgereikt aan Kevin de Wolf. De 22-jarige accountant van accountants- en adviesorganisatie PricewaterhouseCoopers (PwC) ontving deze juryprijs tijdens de officiële uitreiking op 5 maart 2009 in de Amsterdamse club Panama.

De jury was onder de indruk van het CV die de 22-jarige accountant in zo een korte tijd heeft opgebouwd. Op 17-jarige leeftijd begon hij als assistent accountant en deeltijdstudent bij PricewaterhouseCoopers. Op dit moment houdt hij zich bezig als recruiter en geeft hij vorm aan het landelijke diversiteitbeleid van de accountant- en adviesorganisatie. Tevens is hij één van de initiatiefnemers van het Gay?-netwerk binnen PwC. Dit, in combinatie met zijn onconventionele manier van campagne, waren voor de jury genoeg redenen om de Rising Star Award aan hem uit te reiken.

De Wolf, die al eerder YoungPwC'er of the Year werd, reageerde verheugd: "Hierop had ik helemaal niet meer gerekend.", reageert hij. "Ik zie dit als een grote waardering voor mij, maar zeker ook voor PwC. Een erkenning voor de manier waarop wij met mensen omgaan op het gebied van diversiteit. "

Walter de Zeeuw, Raad van Bestuurslid voor het human capital beleid, was één van de aanwezigen tijdens de uitreiking: "Kevin is een boegbeeld voor zijn generatie, waarbij kenmerken als diversiteit, communicatief vermogen, teamgeest en sociale betrokkenheid centraal staan. Wij zijn als PricewaterhouseCoopers dan ook trots dat wij iemand hebben die dit, zowel binnen als buiten de organisatie, uitdraagt."

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.pwc.nl