Ingezonden persbericht


9 december 2008

Persbericht

Nehemia Ministries houdt
Youth Conference 'Take Off'

Jongeren van 12 tot en met 30 jaar zijn van harte uitgenodigd op Youth Conference dat loopt van vrijdag 6 tot en met zondag 8 maart. Voor de verschillende leeftijdsgroepen heeft de organisatie een apart programma samengesteld. Het weekend wordt gehouden op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem.

Youth Conference wordt georganiseerd door de volle evangeliegemeente Nehemia Ministries in Zwijndrecht. Tijdens het weekend wordt er ingegaan op het geloof in Jezus; de organisatie wil jongeren helpen in hun geloof en hen onderwijs geven in wat er in de Bijbel staat. Dit weekend gaan de deelnemers op zoek naar God.

Tijdens het weekend zijn er twee grote gezamenlijke celebrations onder leiding van de worshipcrew Break Free en (A)live. Sprekers zijn pastor Bert de Haan en jeugdoudste Danny Dane. Naast de celebrations kunnen mensen workshops volgen en zich ontspannen. Denk aan een workshop 'Dopen' en 'Game Over of toch Bevrijding?' voor 12- tot en met 14-jarigen, 'Profetie' en 'Herstel' voor 16- tot en met 18-jarigen en 'Verkering & Huwelijk' en 'Welcome to the real world' voor 19 jaar en ouder. Het weekend wordt afgesloten met een grote avondmaaldienst waarbij mensen persoonlijk voor de deelnemers zullen bidden.

Pastor Bert de Haan is voorganger van Nehemia Ministries en is een veelgevraagd spreker voor jong en oud. Jongeren hebben een speciaal plekje in zijn hart. Hij is zelf als jeugdleider begonnen. De Haan is een krachtig spreker en God. Naast het spreken op een van de celebrations verzorgt hij op zaterdagmorgen ook de workshop "De wapendrager".

Danny Dane heeft samen met zijn vrouw Margo al dertien jaar leiding over het jeugdwerk van Nehemia Ministries. Een jeugdwerk dat in de afgelopen jaren fors is gegroeid. Hij is een gepassioneerd spreker en is begaan voor jonge mensen. Hij wil toehoorders aanspreken, uitdagen en motiveren om helemaal voor God te gaan. Naast het spreken op een van de Celebrations verzorgt hij op zaterdagmorgen samen met Margo de workshop "Verkering en Huwelijk".

Meer informatie over de verschillende workshops kan worden gevonden op www.betteld.nl. Ook kunnen geĂŻnteresseerden hier informatie vinden over vervoer, sporten, kosten per leeftijdscategorie en kunnen ze zich voor dit weekend opgeven. Mensen krijgen vroegboekkorting als ze zich voor 1 januari aanmelden.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht