KNHS


Specialist Gert van den Hof komt naar Ermelo

10 februari 2009


ERMELO (KNHS) Op vrijdagavond 6 maart demonstreert Gert van den Hof zijn unieke trainingsmethode tijdens een rondje instructie Zadelmak maken en corrigeren van probleempaarden op het KNHS-centrum in Ermelo. Van den Hof is een begrip in de paardenwereld als het gaat om de africhting van jonge paarden. Binnen een kwartier berijdt hij een volledig onervaren paard.

Gert van den Hof is niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland een zeer gerespecteerde deskundige op het gebied van africhting en heropvoeding van paarden. Hij is een echte self made man. Van den Hof ontwikkelde zijn trainingsmethode al op jonge leeftijd. In de afgelopen jaren heeft hij honderden paarden succesvol zadelmak gemaakt. Door de ervaring en kennis die hij hierbij heeft opgedaan, is Van den Hof inmiddels ook een expert in het heropvoeden van paarden met gedragsproblemen. Binnen zeer korte tijd onderscheidt hij karaktertypes bij verschillende paarden. Hierdoor is hij in staat snel de juiste verhouding tussen mens en dier te bewerkstelligen.

Een clinic van Gert van den Hof is een unieke ervaring voor alle paardenliefhebbers. Tijdens de clinic in Ermelo gaat Van den Hof een aantal paarden van bezoekers zadelmak maken en een paard met gedragsproblemen rijden. Daarnaast geeft hij uitleg over zijn unieke trainingsmethode.

Voor dit rondje instructie kun je je nog geheel groene paard of probleempaard aanmelden. Vermeld bij de aanmelding duidelijk de naam van het paard, stokmaat, afstamming, leeftijd, geslacht en het eventuele probleem. Je kunt je paard aanmelden via de post: KNHS, t.a.v. afdeling accommodaties, Postbus 3040, 3850 CA Ermelo, per e-mail: accommodaties@knhs.nl of per fax (0577) 40 17 25.

Het rondje instructie wordt gehouden in de Prins Willem-Alexanderhal van het KNHS-centrum en begint om 19.30 uur. De avond duurt tot ongeveer tot 22.30 uur en de entree is 12 ,-- per persoon. Wil je de avond bijwonen, dan kan je je van tevoren aanmelden per e-mail: accommodaties@knhs.nl of per fax (0577) 40 17 25.