FloraHolland


Eén Denensaldo op 6 maart beschikbaar

FLORAHOLLAND (27 februari 2009) - Het project `Eén Denensaldo bleek complexer dan vooraf kon worden voorzien en duurde daardoor langer dan was beloofd. De voornaamste moeilijkheid zat in het afstemmen van de verschillende administratieve en financiële systemen van de verschillende vestigingen. Maar op 6 maart a.s. is voor aanvoerders, handelaren en transporteurs van FloraHolland de geharmoniseerde administratie van Deense containers beschikbaar, kortweg: één Denensaldo. Met de realisatie van dit fusieproject is één verrekensysteem over alle vestigingen gerealiseerd. Ongeacht de vestiging waar Deense containers geveild, gekocht, gehaald of ingeleverd worden, alle mutaties worden in één systeem vastgelegd en verrekend.

Met de invoer van één Denensaldo is het mogelijk om door middel van een koppeling tussen administratienummers één saldo te creëren. Heeft u één administratienummer voor vestiging Aalsmeer en één administratienummer voor de overige vestigingen, dan is deze koppeling automatisch al voor u gemaakt. Heeft u meerdere administratienummers waarmee u Deense containers verhandeld, dan heeft u inmiddels een brief ontvangen met een voorstel voor een koppeling. Om gebruikers van Deense containers tegemoet te komen was al geruime tijd het alternatieve Denensaldo in gebruik. Hiermee kon kosteloos een overboeking uitgevoerd worden tussen administratienummers. Na de start van één Denensaldo wordt voor elke aanvoerder, handelaar en transporteur een herberekening uitgevoerd voor de periode 1 maart 2008 t/m 5 maart 2009 om eventueel te veel betaalde huur te retourneren.

Bij de start van één Denensaldo wordt ook een nieuwe dienst beschikbaar voor aanvoerders, handelaren en transporteur. Transacties en saldo's kunnen via myfloraholland.com bekeken worden, via de dienst Logistieke middelen. Ook kunnen via deze dienst zelf overboekingen uitgevoerd worden en voor vestiging Aalsmeer wordt het ook mogelijk om via deze site Deense containers te bestellen. Meer informatie hierover ontvangt u een dezer dagen via de post of op
www.floraholland.com onder aanvoeren of inkopen/logistiek.