Provincie Noord-Holland

PERSBERICHT

Vrijdag 6 maart 2009:

Statenfractie PvdA bezoekt regio Zaanstreek-Waterland

Vrijdag 6 maart brengt de PvdA-fractie in Provinciale Staten van Noord-Holland een werkbezoek aan de regio Zaanstreek-Waterland. Tijdens het werkbezoek zullen Purmerend, De Beemster en Zaanstad worden bezocht. Dit werkbezoek is de laatste uit een reeks van acht regionale werkbezoeken, waarbij alle regio's in Noord-Holland worden aangedaan.

Het werkbezoek begint om 10:00 uur in Purmerend. Daar wordt een rondrit gemaakt langs Baanstee-Noord en de verbreding van de N244. Ook wordt een bezoek gebracht aan Museum Waterland. Om 12:30 uur brengt de PvdA-fractie een bezoek aan De Beemster, waar met de lokale fractie wordt geluncht bij het restaurant van golfbaan Vrederust. Met de lokale PvdA-fractie wordt gesproken over woningbouw, het werelderfgoed, gemeentelijke samenwerking, landbouw en Natura 2000.

Het werkbezoek wordt vanaf 14:00 uur afgesloten in Zaanstad. Er wordt een bezoek gebracht aan het informatiecentrum van Inverdan. De PvdA-fractie krijgt daar een toelichting op de nieuwe centrumontwikkeling in Zaandam. Ook zal er aandacht worden besteed aan werkgelegenheid, jeugdbeleid, de palenpest en het Hembrugterrein. Het werkbezoek eindigt om 16:30 uur.


*** EINDE PERSBERICHT ***