Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

2 maart 2009

Nieuwe cursus aquarel in De Kruidhof gaat weer van start!

Vanaf vrijdag 6 maart en dinsdag 10 maart gaat een nieuwe cursus aquarel in De Kruidhof te Buitenpost van start. 's Ochtends om 9:00 uur wordt een begin gemaakt met de lessen. De onderwerpen voor de lessen komen uit de natuur en naaste omgeving. Onderwerpen die men dagelijks om zich heen ziet, maar waar de cursist door de cursus gegarandeerd heel anders tegen aan zal kijken!

De cursus bestaat uit acht lessen van tweeënhalf uur. Tijdens de lessen wordt op professionele wijze geleerd hoe je met verf en water een prachtige aquarel kunt maken. De meest voorkomende technieken worden toegepast. Onder eigen handen zien de cursisten hun aquarellen groeien tot zeer mooie resultaten. Ze blijken het inlijsten zeker waard!

Margreet Braaksma, cursusleider, aquarelleert al meerdere jaren. Zij is illustrator en illustreerde met haar aquarellen verschillende boeken. Door haar kennis en ervaring is de cursist verzekerd van een goed onderbouwde cursus. De aquarelcursus is geschikt voor cursisten die op ontspannen wijze iets moois willen maken. Zowel de beginnende aquarellist als degene die al vaker heeft geschilderd zal met plezier de cursus kunnen volgen. Al heb je nog nooit een potlood vastgehouden, dan leer je toch binnen een paar lessen een complete aquarel schilderen!

De kruidentuinen van Buitenpost lenen zich uitstekend voor de cursus. "Bij mooi weer gaan we naar buiten toe en gaan we in de tuinen aquarelleren. Mocht de zon zich even niet laten zien dan kunnen we in het tuincafé De Uithof terecht...We gaan mooie dingen maken, de cursist zal zichzelf verrassen! De Kruidhof in Buitenpost is hiervoor een prachtige locatie!", aldus Margreet Braaksma. Daarnaast is De Kruidhof centraal gelegen en is er ruim voldoende parkeergelegenheid. Bij voldoende interesse is het ook mogelijk om de cursus in Leeuwarden te volgen! Voor meer informatie of opgave is Margreet Braaksma te bereiken op 06-12665263.

Voor meer informatie
Margreet Braaksma-Loonstra
T.: 06 12665263
E.: me_loonstra@hotmail.com www.ceruleum.nl