Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 5 maart 2009

Crystal Antlers concert live op Fabchannel

Bekijk het concert van de Californische rockers vrijdag online

De Amerikaanse psychedelische rockers van Crystal Antlers staan aankomende vrijdag 6 maart in Paradiso. Fabchannel brengt je een exclusieve online uitzending van het volledige concert van deze spraakmakende rockers, live vanuit Paradiso. Hun debuutalbum dat volgende maand uitkomt, is nu al de meest besproken van het jaar. Dat belooft dus een niet te missen concert op Fabchannel vrijdag.

De uitzending begint om 20:00 uur op http://www.fabchannel.com/nl/crystal_antlers_concert.. Binnen een aantal dagen na het concert van Crystal Antlers, wordt de opname toegevoegd aan het Fabchannel archief, waar het elk moment van de dag te bekijken zal zijn. Dus mocht je het concert onverhoops missen, kun je het altijd nog op je gemak terug kijken op Fabchannel.com.

Fabchannel neemt wekelijks concerten in Paradiso en Melkweg op en zendt deze live uit. Achteraf worden deze aan het video archief toegevoegd dat inmiddels al meer dan 1000 volledige concerten omvat, waaronder: The Black Keys, Women, Dr Dog, Danko Jones, MGMT, The Walkmen, Shout Out Louds, The Lions Constellation, A Place to Bury Strangers, The Black Angels, The Buzzcocks en Jimmy Eat World.

Over Crystal Antlers

Crystal Antlers is opgericht in 2006 en bestaat uit zes leden met Jonny Bell als frontman. De muziekstijl van de Californische Crystal Antlers valt te omschrijven als een cocktail van chunky rock noise, experimentele ritmes en psychedelische geluiden. Crystal Antlers sieren veel 'to watch' lijsten bij verschillende toonaangevende magazines en maken muziek waar je je tanden in kunt zetten.

Crystal Antlers bestaat naast Jonny Bell uit verschillende muzikale talenten, waaronder een organist en een houtblazer/percussionist. De band bracht een zelfgenaamde EP uit

ontving veel lovene kritieken. Het debuutalbum 'Tentacles' dat in 2009 uit kwam is ook al een van de meest besproken albums van het jaar.

De ogenschijnlijk onsamenhangende ritmes van Crystal Antlers gecombineerd met de zwaar galmende stemmen komen perfect samen in hun krachtige rocknummers, anders dan er al bestaat in hun genre. Door concerten die zij gaven door heel Amerika waarbij vaker dan eens het dak er af ging wordt hun live act duidelijk opgemerkt. Crystal Antlers is nu vastbesloten de Europese muziek scene te veroveren met een tour van 4 maanden door 6 verschillende landen.

Voor meer informatie, neem contact op met:

Marlies de Vries
Fabchannel - Amsterdam, Holland
Press and Publicity
T: +31 (0)20 - 788 27 02
publicity@fabchannel.com www.fabchannel.com

FABCHANNEL

Marlies de Vries,
Junior Publicity Manager

Fabchannel B.V.

Amsterdam Office
Kleine-Gartmanplantsoen 21
1017 RP Amsterdam
The Netherlands
K.v.K 34286240

London Office
21 Quayside, William Morris Way
SW6 2UZ London
United Kingdom

T: +31 (0)20 - 788 27 02
M: +31 (0)65 - 510 82 44
E: marlies.devries@fabchannel.com W: www.fabchannel.com
W: www.fabchannel.com/blog