Gemeente Bunnik


Inspraak herinrichting Schoudermantel en Kosterijland Bunnik

4 maart, 20.00 tot 22.00 uur: informatie- en inspraakavond in Locatie 78 over herinrichting Schoudermantel en Kosterijland

Het college van B&W heeft op 3 februari jongstleden het voorontwerp van de herinrichting van de Schoudermantel en Kosterijland vrijgegeven voor inspraak. Bewoners en belanghebbenden zijn in de gelegenheid tot en met 25 maart 2009 te reageren op deze voorstellen.

Het ontwerp betreft de wegvakken Kosterijland en de Schoudermantel vanaf de kruising met Kosterijland tot aan de verkeerslichten met de Baan van Fectio - N229 - A12.
De inspraakperiode is van 11 februari tot en met 25 maart 2009. Op 4 maart a.s. wordt er een informatie- en inspraakavond gehouden over de herinrichting van de Schoudermantel en Kosterijland. De avond wordt gehouden in 'Locatie 78' aan de Burg. van de Weijerstraat 78 in Bunnik en is van 20.00 tot 22.00 uur.

U kunt uw reactie op de plannen geven op de informatie- inspraakavond of per brief. Deze kunt u tot en met 25 maart 2009 richten aan de gemeente Bunnik, t.a.v. het college van B&W, Postbus 5, 3980 CA Bunnik.
Na de inspraakprocedure worden de reacties verwerkt in het inspraakverslag en mede op basis van de reacties worden de definitieve ontwerpen gemaakt. Het inspraakverslag en de definitieve ontwerpen worden door het college van B&W vastgesteld.

Open deze link om de inspraaknotitie te lezen. Zie het origineel
Open deze link om het schetsontwerp te bekijken.