Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Uniek fotoboek Koninginnedag 2009

Dit jaar is het onze beurt! Koningin Beatrix en de Koninklijke familie vieren Koninginnedag 2009 in de prachtige binnenstad van Apeldoorn. Het belooft een dag te worden om nooit te vergeten.

De Koninklijke familie zal traditiegetrouw lopend een route afleggen door het centrum. Daarnaast wordt er voor de honderdduizend verwachte bezoekers een bruisend Intercultureel Festival in het Oranjepark georganiseerd, waar op vijf verschillende podia muzikanten en dansers spetterende optredens geven. Een spectaculair defilé waar een imposante stoet antieke auto's en rijtuigen uit de tijd van Koningin Juliana aan het publiek voorbijtrekt. En natuurlijk de traditionele Kleedjesmarkt, waar bezoekers zo'n anderhalve kilometer lang te kust en te keur kunnen rondsnuffelen tussen alle uitgestalde waren.

Als aandenken aan dit koninklijke bezoek verschijnt er een uniek fotoboek met de titel 'Een onvergetelijke dag'. In dit boek zal het bezoek van ons Koninklijk Huis aan Apeldoorn het middelpunt vormen. Maar daarnaast is er volop ruimte voor foto's van bezoekers, versierde straten, markant versierde panden, diverse evenementen, verenigingen en bedrijven.

Het full colour boek bestaat uit 72 pagina's gevuld met prachtige sfeerfoto's en is afgewerkt met een mooie harde omslag. Ook uw eigen foto's kunnen een plaatsje krijgen op acht speciaal daarvoor bestemde blanco pagina's. Zo wordt het uw onvergetelijke dag!

Studio Skid en Advice reclame-adviesbureau bieden inwoners van Apeldoorn de mogelijkheid om het boek bij voorintekening aan te schaffen. Daarnaast is er speciaal voor het bedrijfsleven in Apeldoorn de mogelijkheid om het boek als persoonlijk relatiegeschenk aan te schaffen. Met een eventuele eigen advertentie of advertorial op het schutblad vormt dit boek het ideale relatiecadeau.

De verkoopprijs van dit unieke boek is ¤19,50 en bij voorintekening slechts ¤17,50 per boek excl. verzendkosten. Op de website www.koninginnedagboek.nl vindt u aanvullende informatie en kunt u zich op dit boek intekenen.

Het unieke fotoboek Koninginnedag 2009 is een initiatief van: Studio Skid Advice reclame-adviesbureau Postbus 101 Stationsweg 25 7300 AC Apeldoorn 8131 DG Wijhe 055 576 90 71 0570 52 11 52

www.studioskid.nl www.advice.nl

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht