Ingezonden persbericht


Ind.P1/02/09

*** P E R S B E R I C H T ***

6 maart 2009

Directiewisseling Indutrade Benelux B.V.

Met ingang van 1 april 2009 wordt Robert Timmer de nieuwe directeur van Indutrade Benelux B.V. Hij volgt Piet Steenkist op, die vanaf die datum met pensioen gaat. Indutrade Benelux is de houdstermaatschappij van alle in de Benelux gevestigde bedrijven van het Zweedse Indutrade AB. Het betreft de volgende bedrijven:


. Aluglas B.V.

. Ammertech B.V.

. Douwes International B.V.

. Gimex technische keramiek B.V.

. Hanwel Europe B.V.

. HITMA Filtratie B.V.

. HITMA Instrumentatie B.V.

. HITMA Process B.V.

. HITMA UltraPure B.V.

. HP Valves B.V.

. N.V. Hanwel België S.A.

Robert Timmer (39 jaar) begon in 1994 zijn loopbaan bij HITMA Filtratie. Hij was daar o.a. 5 jaar werkzaam als salesteam manager. In 2004 werd hij algemeen directeur van Aluglas B.V. Naast zijn nieuwe positie bij Indutrade Benelux, zal hij in functie blijven als directeur van Aluglas B.V.

Piet Steenkist kwam 37 jaar geleden in dienst bij de HITMA-groep. Hij begon op de verkoopdivisie Filtratie, waarvan hij later divisiemanager werd. Vanaf november 1993 was hij algemeen directeur van de volledige HITMA-groep. In 2006 werd Piet Steenkist directeur van Indutrade Benelux, waar de HITMA-divisies per 1 januari 2008 als zelfstandige ondernemingen opereren. Piet Steenkist zal als lid van de Raad van Commissarissen betrokken blijven bij Indutrade Benelux.

##############################



Ingezonden persbericht