Politie Zeeland


---


Z-480-2009 Diefstal uit bedrijf, Terneuzen
In de nacht van donderdag op vrijdag rond 02.45 uur is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Handelspoort in Terneuzen.
Uit het pand zijn enkele honderden euro's en computerapparatuur met onbekende waarde weggenomen.
Er is een raam opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

O-481-2009 Verduistering bestelauto, Goes
Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar de verduistering van een bestelauto bij een bedrijf in Goes.
Op vrijdag 27 februari werd door een onbekende vrouw een bestelauto gehuurd bij een bedrijf aan Klein Frankrijk in Goes. Voordat de auto door de vrouw werd opgehaald werd het bedrijf over de verhuur telefonisch benaderd door een man.
Bij het meegeven van de auto werd een kopie van de vrouw haar rijbewijs gemaakt en haar adres, wat ze mondeling doorgaf, genoteerd.
Op 3 maart zou de auto worden teruggebracht naar het bedrijf, wat tot nu toe niet gebeurd is. De vrouw, en de man die telefonisch contact had gehad met het bedrijf, zijn beiden niet meer telefonisch bereikbaar en het adres wat de vrouw had doorgegeven blijkt niet te bestaan.
De verduisterde bestelauto is een witte Opel, type Movano met het kenteken
29-BZ-BJ. De waarde van de auto is onbekend.

Z-482-2009 Aanhoudingen in verband met woninginbraak
Afgelopen week zijn, in verband met een woninginbraak die zaterdag 14 februari aan de Witte Leeuw in Westdorpe plaatsvond, die verdachten aangehouden.
Het gaat om twee 17-jarige jongens en een 19-jarige man, allen uit Terneuzen.
In de woning van één van de verdachten is de tv, die bij de woninginbraak in Westdorpe werd weggenomen aangetroffen. Volgende week zal er nog een vierde verdachte worden aangehouden. Het viertal wordt tevens verdacht van diefstal van een bromfiets. De politie is nog met de zaak bezig.

Z-483-2009 Winkeldiefstal, Terneuzen
Vrijdagmiddag werd in een winkelpand in de Arsenaalstraat in Terneuzen een 55-jarige vrouw uit de gemeente Hulst aangehouden.
Zij had diverse kledingstukken gestolen.

O-484-2009 Inbraak in horecabedrijf, Serooskerke (S)
Vrijdag tussen middernacht en 10.00 uur werd ingebroken in een horecabedrijf aan de Serooskerkseweg in Serooskerke (S).
Er werd een deur geforceerd en uit het bedrijf werd een onbekend geldbedrag weggenomen.

Z-485-2009 Winkeldiefstal, Hulst
In een winkel aan de Zoetevaart in Hulst werden vrijdagmiddag drie jongens, twee 13-jarigen uit de gemeente Hulst en één 15-jarige uit de gemeente Terneuzen aangehouden voor winkeldiefstal.
Eén van de 13-jarigen had een pakje sigaretten en een pakje broodjes gestolen. De 15-jarige had eveneens een pakje sigaretten weggenomen. De andere 13-jarige was in het bezit van een aangeboken pakje sigaretten, waarvan hij bekende dit eerder deze week in dezelfde winkel te hebben gestolen.





Politie Zeeland